РЕЦЕПТИ И НАЧИНИ НА УПОТРЕБА НА ПРОИЗВОДИТЕ

ДЕСЕРТИ

КЛИКНЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ И ОТКРИЈТЕ КОИ РЕЦЕПТИ СЕ ПРИГОТВУВААТ СО НЕГОВА УПОТРЕБА

KIT MACARONS - СЕТ ЗА ПОДГОТОВКА НА МАКАРОНСИ

HEART MOULD - МОДЛА ЗА ПОДГОТОВКА НА КОЛАЧИ

WAFFLES - МОДЛА ЗА ПОДГОТОВКА НА ВАФЛИ

MUFFIN CUPS - СЕТ ЗА ПОДГОТОВКА НА МАФИНИ

MINI MUFFINS - МОДЛА ЗА ПОДГОТОВКА НА МИНИ МАФИНИ

CANNELE BORDELAIS - МОДЛА ЗА ПОДГОТОВКА НА КОЛАЧИ

SPRINGFORM - МОДЛА ЗА ПОДГОТОВКА НА ТОРТА

TARTE TATIN - МОДЛА ЗА ПОДГОТОВКА НА ПИТА ОД ЈАБОЛКА

SPIRAL SAVARIN - МОДЛА ЗА ПОДГОТОВКА НА КУГЛОВ

KIT MINI PIES - СЕТ ЗА ПОДГОТОВКА НА МИНИ ПИТИ

CAKE POPS - МОДЛА ЗА ПОДГОТОВКА НА МИНИ КОЛАЧИЊА

ПРОИЗВОДИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА

Deep savarin – куглов

990.00 ден 495.00 ден
Класичниот калап – Savarin Cake 22 см е флексибилен, не леплив и лесно одржлив сад. Специјалниот дизајн и зајакнатата структура
Затвори

Big Muffin Cups-модли х6

449.00 ден
6 големи, нелепливи модли за мафини кои може да се искористат повеќе пати. висина 50мм капацитет 200мл
Затвори

Kit Macaron-макаронс

1,990.00 ден
Сет за печење составен од се што Ви треба за подготовка на превкусни макаронс. Ги вклучува сите алатки потребни за
Затвори

Waffle Mould-модла за вафли x2

1,490.00 ден
сет од две модли Испечете 8 превкусни вафли одеднаш на брз и едноставен начин без користење на дополнителни садови и
Затвори

Muffin Cups – модли за мафини (х12)

690.00 ден
Сет од 12 силиконски модли за подготовка на мафини, кои се BPA free. Модлите се употребуваат и во рерна и

Kit Cookies Christmas – модли за колачиња

990.00 ден
Сет од модли за правење новогодишни колачиња. Спакувајте ги колачињата, персонализирајте ги и подарете ги или закачете ги на вашата
Затвори

Heart Mould – модла

990.00 ден
Модла за подготовка на 8 колачи во форма на срце, изработена од 100% платинест силикон кој е BPA Free. Безбедна
Затвори

Mini Muffins – модла за мини мафини

890.00 ден
Модла за подготовка на 11 мини мафини, изработена од 100% платинест силикон кој е BPA Free. Безбедна е за користење