РЕЦЕПТИ И НАЧИНИ НА УПОТРЕБА НА ПРОИЗВОДИТЕ

СЛАДОЛЕД И МРАЗ

КЛИКНЕТЕ НА ПРОИЗВОДОТ И ОТКРИЈТЕ КОИ РЕЦЕПТИ СЕ ПРИГОТВУВААТ СО НЕГОВА УПОТРЕБА

МОДЛИ ЗА ПОДГОТОВКА НА СЛАДОЛЕД

ПРОИЗВОДИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА

-20%
Затвори

Модла за сладолед (ананас)

290.00 ден 232.00 ден
Модлa за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Секоја модла има свој капак, се мие во машина за садови,
Тиркизна
Транспарентна
Затвори

Ice sphere- модла за мраз

490.00 ден
Додадете посебен изглед на Вашите пијалоци, дизајнирани да бидат споделени со Вашиот партнер, пријатели, фамилија итн. со оваа специјална модла
Затвори

Rectangular Ice Cube Tray – модла за мраз

295.00 ден
Модла со чија помош ќе направите 14 коцки мраз, во форма на правоаголници за ваше освежување. Изработен е од SBS

Ice Block Sphere – сет од 2 модли за мраз

890.00 ден
Послужете водка, виски или било кој друг пијалок на оригинален начин. Ако сте обожавател на коктели и разни пијалоци сега
Светло зелена
Тиркизна
Црвена
Затвори

Industrial Ice Cube – модла за мраз

490.00 ден
Модла со чија помош ќе направите 32 коцки мраз за ваше освежување. Изработен е од SBS термо гума и полипропилен,
Затвори

Ice Block Diamond – сет од 2 модли за мраз

590.00 ден
Послужете водка, виски или било кој друг пијалок на оригинален начин. Ако сте обожавател на коктели и разни пијалоци сега