Класичните линии на оваа кујна произведуваат линеарност и беспрекорно совршенство – безвременска убавина која е рефлектирана во секој еден детаљ, со цел да се создаде удобно окружување. Aida е срцето на класичниот стил, но сепак, на кујната не и недоста-

суваат предностите од технолошките иновации во однос на компонентите и материјалите.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!