LOOK СИСТЕМ

Живописноста и урбаноста на овој младалашки, добро избалансиран модел, ја одразува практичноста и способноста да бидете навистина во можност да ја користите кујната за секојдневните потреби т.е. задачи.

Целта на кујната Alevè е да се задоволат потребите за рационалност и ергономија, истовремено додавајќи допир на урбан гламур.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!