ЕВОЛУЦИОНЕН СИСТЕМ | LOOK СИСТЕМ

Кујните Aliant се достапни со двоен систем во однос на дизајнот. Еволуциониот систем нуди зголемена модуларност и поголем капацитет за складирање. Look системот од друга страна, доаѓа со практични модули во висина од 75 cm. Aliant се фокусира на еден од најчистите материјали – стаклото, кое го комбинира со најновиот технички развој во однос на ламинатите. Може да биде надополнета со голем избор на врати и други делови

за да се создаде персонализирана солуција. Хармоничната рефлексија на стаклените делови создава чувство на леснотија, во која иновацијата константно има водечка улога. Изберете ја Aliant Кујната која најмногу ви одговара!

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!