Колекција на работни маси со широк опсег на финиши и димензии, кои се решение за сите потреби: елеганција и минимализам, лесна конструкција, дизајн и функционалност, технологија и едноставност.

DV806 - BAKU

dvo_operativi_806-baku_gallery_zoom_2

DV803 - NOBU

dvo_operativi_803-nobu_gallery_zoom_1(0)

DV804 - E-PLACE

dvo_operativi_804-eplace_gallery_zoom_8

DV805 - TREKO

dvo_operativi_805-treko_gallery_zoom_7

DV801 - ENTITY

dvo_operativi_801-entity_gallery_zoom_45

Престижна колекција на работни маси наменети за опремување на канцелариите на извршните директори. Широката палета на материјали, димензии и бои овозможува тотална персонализација на канцеларијата, во минималистички стил, елегантен и апсолутно функционален.

DV909 - TOKIO

dvo_reception_909-tokio_gallery_zoom_4

DV901 - VERTIGO

dvo_direzionali_901-vertico_gallery_zoom_9(0)

DV908 - RODI

dvo_reception_908-rodi_gallery_zoom_2

DV902 - PLANETA

dvo_direzionali_902-planeta_gallery_zoom_5(0)

DV905 - RYM

dvo_reception_905-rym_gallery_zoom_7

DV904

dvo_direzionali_904_gallery_zoom_11(1)

DV903 - TAY

dvo_reception_903-tay_gallery_zoom_6