Светла кујна која посакува добредојде – Bolgheri игра со најмеките бои на земјата и природата кои ја доловуваат јачината на светлината, што се одразува на јачината на дневната соба. Секоја класична композиција има модерни завршетоци, кои можат да бидат поврзани и со модерен мебел. Овои модели не се само убави, туку се и професионални: вратички кои се подигнуваат, фиоки, корпи и пространи работни повр-

шини. Функционалноста е во добрата организација на компонентите и оптимизираниот простор на средината. Целта е да се создадат оригинални сензации во затворениот простор. Има класичен дизајн за секојдневен престој, убавина, додатоци и хармоничен дизајн изразен преку цврстината на дрвото.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!