LOOK СИСТЕМ

Brillant е модел на кујна чиишто предности од Look системот се спојуваат со елегантниот и линеарен дизајн.

Кујната се одликува со забележителната употреба на стаклото – материјал кој дава леснотија и светлосен ефект.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!