LOOK СИСТЕМ

Bring е една од поновите кујни кои се придружија на семејството на Stosa. Кујната е достапна во брусено, жолто, борово дрво, во финиш со сјаен или мат лак, а најспецифич-

на по вградените рачки на вратичките. Дел е од програмот на модуларни кујни (Look системи), со основа на елемент со висина од 72 cm и врати со дебелина од 2,3 cm.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!