LOOK СИСТЕМ

Запознајте ја кујната City, која е микс на vintage инспирации: дизајн од минатото, усовршен со најмодерни технологии и реинтерпретиран во современ, неконвенционален и креативен стил. Со својот силен и одлучувачки изглед, кујната е рај за очи и исклучително привлечна за луѓето. Кујната има интересна комбинација на материјали како што се дабовото дрво, металот, па дури и цементот, чии завршници ќе може да ги по-

гледнете во продолжение. City има дизајн кој работи со традиционалните материјали, давајќи им современ изглед. Во однос на елементите, кујната нуди флексибилни решенија, како што е “Amico” додатокот, кој всушност е ротирачка маса која се извелкува и крие, односно се ротира во зависност од потребите. Кујната има повеќе од една тајна состојка – избор на материјали и креативен дизајн.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!