ЕВОЛУЦИОНЕН СИСТЕМ | LOOK СИСТЕМ

Кујните Color Trend се карактеристични по тоа што имаат мазни врати, со голем избор на бои кои лесно можат да се комбинираат меѓусебно. Овие креативни кујни кои спаѓаат во моделот Color Trend се создадени со функционална опрема, која пак доаѓа во широк

спектар на сјајни или мат лакирани завршници, со намера да се создаде колоритно и високо персонализирано окружување.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!