Dolcevita е модел со класичен стил и врати кои се специфични по врежаната форма т.е. модел и со централен панел. Кујната го реинтерпретира италијанското занаетчиство и нуди непогрешлив гламур и стил. Силата на кујната лежи токму во создавањето на евокативни средини, кои истовремено го оптимизираат и просторот. Одличните финиши и рафинираните декоративни детали ја карактеризираат секој композиција на моделот. Вкупно има 44 различни финиши и бои, кои ќе имате можност да ги погледнете во про-

Функционалноста на секој составен елемент, од средно високите единици до страничните единици со вградени прегради; од стаклените врати со рамки во англиски стил, од базичните единици со длабоки фиоки и слично, создава хармонија. Хармонијата допринесува за елеганција која е збогатена со софистицирани декоративни елементи како што се на пример рачките, кои се украсени со сертифицирани Swarovski кристали.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!