DV602

SINGLE GLASS
Серијата DV602 содржи преградни ѕидови специфични по својата дебелина од 3,2 cm, при што нагласува едноставност и техника.

Главните карактеристики на DV602 се: надворешни алуминиумски профили, дрвени панели (меламин или фурнир), лизгачки врати и разни други модули.

Техничките карактеристики на моделот, заедно со финишите во однос на материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата работна средина!
Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…