DV603

DOUBLE GLASS
Серијата DV603 содржи преграден ѕид со двојно стакло, специфично по својата дебелина од 6,4 cm, при што нагласува леснотија и чисти линии.

Главните карактеристики на DV603 се: надворешни алуминиумски профили, стаклени плочи, дрвени панели (меламин или фурнир), лизгачки врати, додатоци и разни други модули.

Техничките карактеристики на моделот, заедно со финишите во однос на материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата работна средина!
Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…