DV604

PARTITION WALL

Серијата DV604 содржи преграден ѕид со дебелина од 10 cm, со челична рамка која е дизајнирана да оди во пар со спротивставени панели од меламин, фурнир или стакло. Има голема флексибилност во создавањето на композиции од различните модули. Постои можност и за интеграција со ѕидниот систем за складирање DV605.

Техничките карактеристики на моделот, заедно со финишите во однос на материјалите можете да ги погледнете тука.

Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата работна средина!
Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…