DV605

STORAGE WALL

Серијата DV605 содржи преграден ѕид за складирање со дебелина од 46,5 cm, нагласувајќи ја функционалноста и комплетноста на секоја канцеларија. Достапни се разни модули за складирање. Нивната структура е направена од меламин, а има предиспозиции за додавање на врати и задни декоративни панели, според различните потреби. Внатрешните прегради се дизајнирани да бидат опремени со полици и други додатоци. Има можност за интеграција со преградните ѕидови DV602 и DV604.

Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата работна средина!
Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…