DV802

Дизајнирано од ANTONIO MORELLO
Композициски систем кој го извлекува идеалното во однос на архитектурата. Постојат колекции кои оставаат неизбришлива трага во еволуцијата на една компанија, продолжувајќи го успехот од минатото со модерни, победнички концепти.

DV802 – значително го оптимализира просторот и има огромна флексибилност во поглед на поставката.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

100 x 65 x 74 cm

од 18.796 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

180 x 80 x 74 cm

од 22.424 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

200 x 90 x 74 cm

од 23.730 ден.

Маса за состаноци-меламински топ и метални ногарки

240 x 120 x 74 cm

од 50.654 ден.

Работна маса со топ од калено стакло и метални ногарки

180 x 90 x 74 cm

56.532 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали, врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: