DV803 NOBU

Прецизен израз и леснотија на конструкцијата
Работните маси од колекцијата Nobu се наметнуваат како производи кои ги фаворизираат варијациите. Имаат лесен дизајн на сопствената структура, на која и се додадени минималистички и елегантни форми, со цел да се прилагодат на работната средина.

DV803 Nobu ја проширува својата колекција со нови типови на работни бироа, со плоча која има можност за електронско прилагодување на висината.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

100 x 65 x 74 cm

од 16.836 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

180 x 80 x 74 cm

од 21.481 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

200 x 100 x 74 cm

од 22.497 ден.

2 споени бироа (меламински топ и метални ногарки)

140 x 136.5 x 74 cm

од 42.090 ден.

2 споени бироа (меламински топ и метални ногарки)

160 x 166.5 x 74 cm

од 44.558 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали, врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: