DV804 E-PLACE

Нови решенија за оперативни работни бироа
Разноврсни, стилски и функционални, бироата од колекцијата E-Place се карактеризираат со исклучително лесен систем за монтажа. Подеднакво добро ги обезбедуваат оперативните и извршните канцеларии, во согласност со денешните работни стандарди.
Работна маса со меламински топ и метални ногарки

80 x 65 x 74 cm

од 20.610 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

140 x 65 x 74 cm

од 24.166 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

160 x 80 x 74 cm

од 25.907 ден.

2 споени бироа (меламински топ и метални ногарки)

140 x 136.5 x 74 cm

од 41.147 ден.

2 споени бироа (меламински топ и метални ногарки)

160 x 166.5 x 74 cm

од 45.501 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали, врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: