DV805 TREKO

Дизајнирано од ANTONIO MORELLO
Едноставна елеганција! Практичноста, флексибилноста и издржливоста се главните карактеристики кои придонесуваат модерните работни окружувања да бидат екстремно функционални. Работната маса Treko е нагласена со традиционални но уникатни панели наместо класични ногарки. Референтна точка во опремата на канцеларијата!
Работна маса со меламински топ и дрвени панели (ногарки)

100 x 65 x 74 cm

од 14.224 ден.

Работна маса со меламински топ и дрвени панели (ногарки)

180 x 65 x 74 cm

од 17.054 ден.

Работна маса со меламински топ и дрвени панели (ногарки)

120 x 80 x 74 cm

од 15.893 ден.

Работна маса со меламински топ и дрвени панели (ногарки)

200 x 80 x 74 cm

од 19.449 ден.

Работна маса со меламински топ и дрвени панели (ногарки)

200 x 100 x 74 cm

од 20.537 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали, врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: