DV806 BAKU

Експресија на едноставноста
Работните маси од колекцијата Baku интерпретираат суштинска елеганција изразена преку едноставноста. Бироата имаат навидум остар, но препознатлив дизајн со што стануваат одлична солуција која се прилагодува на било која работна средина.
Работна маса со меламински топ и метални ногарки

100 x 65 x 74 cm

од 22.134 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

180 x 80 x 74 cm

од 26.343 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

200 x 90 x 74 cm

од 29.318 ден.

Маса за состаноци-меламински топ и метални ногарки

240 x 120 x 74 cm

од 61.612 ден.

Работна маса со топ од калено стакло и метални ногарки

180 x 90 x 74 cm

62.047 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали, врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: