DV807 4S

Импресивен и модерен стил
Нова серија на оперативни работни маси, линеарна, но истовремено фантастично привлечна. Двата типа на ногарки (стандардни т.е. рамни или под агол) хармонично се вклопуваат со новите финиши на плочата во црна или умбра боја, што ги прави бироата перфектно прилагодливи на секое работно окружување.
Работна маса со меламински топ и метални ногарки (стандардни)

140 x 65 x 74 cm

од 15.748 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки (стандардни)

160 x 80 x 74 cm

од 18.578 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки (под агол)

140 x 65 x 74 cm

од 15.530 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки (под агол)

160 x 80 x 74 cm

од 18.288 ден.

2 споени бироа (меламински топ и метални, стандардни ногарки)

140 x 136.5 x 74 cm

29.754 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали, врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: