DV901 VERTIGO

Дизајнирано од ANTONIO MORELLO
Престижен мебел, за престижна извршна канцеларија!Елегантниот дизајн и префинетите детали се карактеристични особини на колекцијата Vertigo. Создадени се за креација на средина каде што стилот и професионализмот се во хармонија со имиџот и перформансите.
Канцелариска маса (меламински топ и метални ногарки)

160 x 80 x 75 cm

од 54.137 ден.

Канцелариска маса (меламински топ и метални ногарки)

200 x 90 x 75 cm

од 57.475 ден.

Канцелариска маса (меламински топ и метална рамка)

200 x 90 x 75 cm

од 66.837 ден.

Канцелариска маса (стаклен топ и метални ногарки)

160 x 80 x 74.5 cm

79.754 ден.

Канцелариска маса (стаклен топ и метални ногарки)

200 x 90 x 74.5 cm

94.414 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали (дрво, стакло или мермер), врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: