DV902 Planeta

Елеганција изразена преку обемот
Пријатна и удобна колекција која првично се истакнува преку големиот избор на бои и финиши, кои ја прават истата жива и безвременска. Овој елегантен и минималистички опсег се истакнува и по функционалноста и големата длабочина на елементите. Масите за состаноци, како и универзалните елементи за складирање ја дополнуваат целата колекција.
Конференциска маса (меламински топ и метални ногарки)

100 x 100 x 75 cm

од 49.565 ден.

Конференциска маса (меламински топ и метални ногарки)

240 x 120 x 75 cm

од 93.833 ден.

Конференциска маса (меламински топ и метални ногарки)

160 x 160 x 75 cm

од 63.571 ден.

Конференциска маса (меламински топ, метални ногарки и централна ногарка)

320 x 160 x 75 cm

од 115.023 ден.

Конференциска маса (меламински топ, метални ногарки и 2 централни ногарки)

480 x 160 x 75 cm

од 166.476 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали (дрво, стакло или мермер), врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: