DV903 TAY

Ненадминлив и силен идентитет
Колекција со големо естетско влијание, каде луксузот на работните плочи и скапоценоста на финишите создаваат перфектен баланс помеѓу функционалноста, дизајнот, елеганцијата и технологијата. Материјалите се мудро искомбинирани, со внимателен избор на бои на дрво или стакло, кои доведуваат до висока класа на мебел за извршните канцеларии.
Канцелариска маса (меламински топ и метални ногарки)

120 x 60 x 75 cm

44.050 ден.

Канцелариска маса (меламински топ и метални ногарки)

180 x 90 x 75 cm

62.990 ден.

Канцелариска маса (меламински топ и метални ногарки)

200 x 100 x 75 cm

64.224 ден.

Канцелариска маса (меламински топ и метални ногарки)

220 x 100 x 75 cm

66.619 ден.

Канцелариска маса (стаклен топ и метални ногарки)

200 x 100 x 75 cm

93.470 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали (дрво, стакло или мермер), врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: