DV904

Дизајнирано од ANTONIO MORELLO
Чисти линии за елегантни композиции! Луксузни работни маси за извршните канцеларии, со едноставни облици и софистицирани детали. Со својот традиционален дизајн се вклопува во секоја работна средина, благодарение на архитектонската структура на структурните елементи. Бои, финиши и стил кои резултираат со комбинација на естетика и максимална ефикасност.
Канцелариска маса со меламински топ и ногарки

180 x 65 x 60 cm

28.955 ден.

Канцелариска маса (меламински топ и ногарки и полица)

180 x 65 x 60 cm

34.834 ден.

Канцелариска маса со меламински топ и ногарки

180 x 90 x 75 cm

37.591 ден.

Канцелариска маса со меламински топ и ногарки

200 x 90 x 75 cm

38.244 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали (дрво и алуминиумски влезови за кабли), врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: