DV905 RYM

Дизајнирано од ANTONIO MORELLO
Стил, функционалност и дизајн! Престижна колекција на извршни, канцелариски маси, каде што дизајнот го достигнува својот најултимативен израз. Големите површини, минималистичкиот стил и вниманието кон деталите ја интерпретираат душата на оваа колекција.
Канцелариска маса (ламинатен топ и метални ногарки)

180 x 90 x 75 cm

од 67.926 ден.

Канцелариска маса (ламинатен топ и метални ногарки)

200 x 100 x 75 cm

од 74.384 ден.

Канцелариска маса (ламинатен топ и метални ногарки)

220 x 100 x 75 cm

од 87.519 ден.

Канцелариска маса (стаклен топ и метални ногарки)

180 x 90 x 75 cm

86.358 ден.

Канцелариска маса (стаклен топ и метални ногарки)

220 x 100 x 75 cm

101.888 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Канцелариските маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали, врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: