DV908 RODI

Дизајнирано од ANTONIO MORELLO
Колекција на канцелариски маси чија главна специфичност се едноставноста и чистотата на линиите, кои и главно ја интерпретираат целосната елеганција. Поради можноста за избор на бои, лесно се постигнува персонализација во извршните канцеларии.
Канцелариска маса со обоен метален топ и метални ногарки

200 x 100 x 75 cm

125.038 ден.

Канцелариска маса (топ и ногарки во обоен метал и 1 горен влез за кабли)

200 x 100 x 75 cm

139.988 ден.

Канцелариска маса со обоен метален топ и метални ногарки

240 x 120 x 75 cm

150.147 ден.

Канцелариска маса (топ и ногарки во обоен метал и 2 горни влеза за кабли)

240 x 120 x 75 cm

180.191 ден.

Канцелариските маси кои припаѓаат на колекцијата DV908 содржат плоча и ногарки изработени комплетно од метал, кој за да понуди поголема персонализација во работната средина може да биде обоен во 5 бои во однос на финишите: бела, црна, антрацит, тортора и песок боја. Во зависност од изборот на моделот, масата може да биде со или без алуминиумски влезови за кабли, кои се поставени на горниот дел од плочата, а можат да бидат во следните финиши: чисти алуминиумски, црни или бели.
Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Како што веќе напоменавме, канцелариските маси можат да бидат изработени во 5 различни варијанти на бои. Доколку ви се потребни било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: