DV909 TOKIO

Дизајнирано од ANTONIO MORELLO
Колекција на канцелариски маси чија главна специфичност е чистотата на линиите, каде секој детаљ е осмислен со цел да ја зајакне архитектонската структура на масата со силно естетско влијание.
Канцелариска маса со ламинатен топ и метални ногарки

140 x 140 x 75 cm

229.974 ден.

Канцелариска маса (ламинатен топ, метални ногарки и 1 горен влез за кабли)

140 x 140 x 75 cm

240.134 ден.

Канцелариска маса со ламинатен топ и метални ногарки

380 x 120 x 75 cm

416.116 ден.

Канцелариска маса (ламинатен топ, метални ногарки и 2 горни влеза за кабли)

380 x 120 x 75 cm

436.436 ден.

Изработена од исклучителни материјали и финиши, масата Tokio е достапна во квадратна или правоаголна форма, со или без алуминиумски влезови за кабли (кои се поставени на горниот дел од плочата), прекириени во црна или бела fenix-боја. Станува збор за материјал кој е особено погоден за канцелариски мебел – има најниско ниво на рефлексија на светлината, нуди пријатен површински допир, лесно се чисти и не остава отпечатоци од дланките. Истовремено има антибактериски и водоотпорни карактеристики.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.

Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.

Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Канцелариските маси можат да бидат изработени со плоча од бел или црн fenix ламинат, со метални ногарки во бела или антрацит боја. Доколку ви се потребни било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: