DV801 ENTITY

Дизајнирано од ANTONIO MORELLO
Уредете ја вашата канцеларија со вкус и функционалност!Работните маси од колекцијата Entity се специфични по својот опсег, бројните димензии и финиши, но и по својата суштина и едноставност. Бироата одговараат на сите потреби кои ги има една работна средина.
Работна маса со меламински топ и метални ногарки

100 x 65 x 74 cm

од 24.480 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

180 x 80 x 74 cm

од 24.819 ден.

Работна маса со меламински топ и метални ногарки

200 x 90 x 74 cm

од 26.706 ден.

Маса за состаноци-меламински топ и метални ногарки

240 x 120 x 74 cm

од 56.532 ден.

Работна маса со топ од калено стакло и метални ногарки

180 x 90 x 74 cm

59.580 ден.

Техничките карактеристики на моделот можете да ги погледнете тука.
Финишите во однос на боите и материјалите можете да ги погледнете тука.
Погледнете ја галеријата со фотографии и добијте инспирација за тоа како да ја уредите вашата канцеларија!
Работните маси можат да бидат изработени во голем број на модели, димензии и материјали, врз чија основа варира и цената. Доколку ви се потребни цени за одредени димензии или било какви дополнителни информации, ве молиме да не контактирате.
Во меѓувреме, неколку предлози за канцелариски фотелји…
Производи од истата категорија: