Мирис на дрвото, смирувачкото чувство на елементите кои се создадени со многу внимание и љубов, како и најситните детали – тоа е кујната Focolare. Кујната е изработена

цврсто дрво од костен со дебели плочи и нуди богатство на дизајн и технички ветувања кои го нагласуваат оптималниот квалитет на материјалите.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!