ЕВОЛУЦИОНЕН СИСТЕМ

Кујните Frame доаѓаат со можност за одбирање на мат лакирани завршници, со тенки профили и рамки кои повторно стапуваат на сцена, како модерен елемент. Лакираните

површини и наизменичните рамки, заедно со вратичките, помагаат во дефинирањето на овие кујни, кои оставаат еден уникатен впечаток.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!