Кујната претставува безвременски класик што ја осветлува собата и и додава вредност. Станува збор за разноврсна кујна која поседува силна персоналност, благодарение на

рафинираната боја на вратичките, која ја има во една варијанта, онака како што ја гледате на фотографиите.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!