ИСПРАЌАЊЕ И ДОСТАВА

Испораката на пратките кои се купени преку онлајн продавницата, а ги имаме на лагер ги праќаме со една од delivery службите со кои соработуваме.. Тоа го правиме во ваше име и на ваша сметка. Цената на достава е околу 100 денари. Рокот на испорака е до 4 работни дена. Овој рок зависи од вашето место на живеење и е во надлежност на delivery службите. Карес Груп се оградува од секакви рекламации во врска со доцнење на испораката на производите. За оние производи кои ги немаме на лагер, испораката е меѓу 30-60 дена, во зависност од производот.