Голем избор на модерни кујни, дизајнирани со големо внимание посветено кон деталите, со цел да се одговори на потребите кои се очекуваат од просторот и секојдневниот живот.

Дизајнот е еден од најдобрите начини за подобрување на животот на луѓето. Со решенијата и кујните на Карес ќе уживате во едно од најскапоцените вредности: вашето време дома. Со анализа на најновите трендови, комбинација на креативноста и функционалноста, како и континуирана размена на идеи: Карес е дом на дизајн и култура, базирано на духот на иновации. Дизајнот на Карес е прилагоден за постигнување на една клучна цел: извонредност. Флексибилноста значи избор на повеќе од 30 модели на кујни, 1000 различни финиши, 500 бои и преку 100000 комбинации. Уникатните производи и решенија на Карес даваат сосема ново уникатно искуство во просторот и стилот.
Покрај стандардните елементи, кујните се проектираат и со модифицирање на елементите дадени на долните графици. Во секој простор може да се вклопи нестандарден елемент, зависно од потребите.
Барањето за реализација вклучува мерење на елементот, кој мора во секој случај да биде придружено со цртеж на производот.

Погледнете дел од нашата понуда на модерни кујни

Со овие кујни се воспоставува нов стандард. Револуција во модуларноста на елементите, со допир на иновација и технички детали за уште поелегантен дизајн.  Функционалноста е на завидно ниво, на начин кој овозможува доволно простор кој ќе одговори на вашите потреби.

Вниманието на деталите и ригорозната ергономија се уште две фундаментални карактеристики со кои можете да се осигурате дека добро организираните, лесно одржувачки кујни секогаш ги задоволуваат вашите потреби.
Техничка иновација, пред сè: Политиката на насочената инвестиција на Карес доведува до создавање на еден од најмодерните системи за производство во бизнисот, со високо ниво на автоматизација, оптимизиран проток на производство и логистика и, се разбира, напреден процес на развој на производот.

Фундаментални вредности

Replay е луксузна, модерна кујна која лесно се препознава по своите сјајни или мат полимер врати со дрво или обоена завршна обработка. Кујната Replay може да се интегрира со системот на Gloria со вградени рачки.

Metropolis кујните се карактеризираат со неограничената комбинација на материјалите и оригиналните решенија за било која средина. Кујната се стреми да ги комбинира боите и завршниците: дрво и мермер, сјајни и мат површини, светли и темни нијанси итн.

City кујните се мешавина на повеќе инспирации: дизајн од минатот толкуван со современа слика, давајќи неконценционален, креативен стил. Ги комбинира грубите површини од даб, бриззо даб, белиот даб или песок  со мебел од метал и лим, кои потсетуваат на атмосфера во индустриски стил.

Со новата кујна Natural се поставува нов стандард – револуција во модуларноста на елементите, со допир на иновација и технички детали за уште поелегантен дизајн. Оваа генијална кујна ја искористува природната убавина на дрвото како ресурс во 5 различни нијанси.

Сетифицирани италијански кујни

Нашиот асортиман вклучува и класични кујни

Beverly кујната се карактеризира со класична нота и современ пресврт, базиран на елегантни облици и обоени дрва, создавајќи нов персонализиран стил.

Ако ви треба кујна, ова е само дел од нашата понуда.