НЕ Е САМО РЕМЕН.

ТОА Е La Boucle.

 

Заштитени краеви
Удобен при спортување
Прилагодлив секому
Исклучително растеглив
НАЈДОБРИОТ РЕМЕН ДОСЕГА СОЗДАДЕН

L A  B O U C L E

 

Единствениот ремен кој ќе Ви биде некогаш потребен.
Дизајниран за сите величини, сите пригоди и сите активности, во речиси сите бои.
Немојте да бидете измамени од неговата удобност, овој ремен е долготраен и ќе Ве следи насекаде.

Бидете тренди. Бидете слободни. Бидете прекрасни.

Двојно заштитени краеви со италијанска кожа, обработена на еколошки начин
Италијанска гаранција за квалитет на секој производ
7 години гаранција за секој ремен
1 купен ремен = 1 засадено дрво
Единствен ремен кој не мора да го отстранувате на аеродром
Секое парче доаѓа со луксузно паковање, совршено за подарок 🎁

*За обезбедување на гаранцијата и засадување на дрво од вашиот купен производ потребна е регистрација директно кај производителот, при што тие обврски се преземени целосно од него.

НАЈДОБРИОТ РЕМЕН ДОСЕГА СОЗДАДЕН

Италијанска гаранција за квалитет на секој производ
7 години гаранција за секој ремен
1 купен ремен = 1 засадено дрво
Единствен ремен кој не мора да го отстранувате на аеродром
Секое парче доаѓа со луксузно паковање, совршено за подарок 🎁

London Black – ремен

2,990.00 ден

Paris Navy Blue – ремен

2,990.00 ден

Montreal Blue – ремен

2,990.00 ден

Edinburgh Green – ремен

2,990.00 ден

Los Angeles Yellow- ремен

2,990.00 ден

Amsterdam Orange – ремен

2,990.00 ден

Brussels RED – ремен

2,990.00 ден

Dubai Beige – ремен

2,990.00 ден

Lisbon White – ремен

2,990.00 ден

NewYork Gray – ремен

2,990.00 ден

Florence Brown – ремен

2,990.00 ден

Lyon Blue-Beige – ремен

2,990.00 ден

Helsinki Navy-Blue – ремен

2,990.00 ден

Geneva Navy-Burgundy – ремен

2,990.00 ден

Sydeny Navy-Green – ремен

2,990.00 ден

Athenes Navy-White – ремен

2,990.00 ден

Rome Navy-Orange – ремен

2,990.00 ден

Bogota Navy-Yellow – ремен

2,990.00 ден

Copenhagen Navy-Red – ремен

2,990.00 ден

Biarritz Navy-Green-Beige – ремен

2,990.00 ден

Hamburg Navy-Beige-Gray – ремен

2,990.00 ден

Munich Navy-Burgundy-Brown – ремен

2,990.00 ден

Zurich Navy-Black-Gray – ремен

2,990.00 ден

Bordeaux Burgundy – ремен

2,990.00 ден