Maya е кујна со модерни и елегантни линии, вешто преточени во практичен и функционален дизајн, кој е способен да ве освои на прв поглед! Моделот интегрира повеќе системи на отворање и ги обединува стриктните линии во чисти и елегантни форми. Таа зборува за есенцијалноста и префинетоста во исто време – стил кој одговара на секој дом. За персонализиран изглед, тука се боите, кои порано не беа толку

типични во минатото, како и никогаш порано видени спарувања на материјали и финиши, за да се одговори на желбите за одреден стил. Дрво, подебели тонови, неутрални бои, геометриски форми и нежни линии – кујните Maya ќе одговорат на секој предизвик и на секој стил!

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!