ЕВОЛУЦИОНЕН СИСТЕМ

Metropolis е повеќе од кујна. Нудејќи широк спектар на материјали и финиши, мултифункционалност и оригинални решенија, Metropolis е кујна, но и многу повеќе – дневен престој во кој ќе поминете квалитетно време. Секој еден детаљ е внимателно дизајниран со цел да ги задоволи потребите на модерниот живот и модерниот простор. Metropolis ужива да комбинира бои и финиши: дрво со мермер, мат со сјајни површини,

како и темни со светли нијанси. Всушност, сé е возможно со кујна која нуди неверојатен избор на финиши и материјали. Затоа, креирајте си ја својата сопствена Metropolis кујна!

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!