LOOK СИСТЕМ

Креативен пристап при уредување на кујнскиот простор, со живописни и заоблени елементи, каде што дизајнот ги пресретнува чувствата и практичноста. Флексибилните ге-

ометрии се создадени со перфектна комбинација на правите линии на ѕидните единици и рачките, со заоблените линии на централната работна станица.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!