LOOK СИСТЕМ

Mood е модерна кујна која е најпогодна за отворен простор, така што ги комбинира дневната соба и кујната со софистициран континуитет и дискретен стил. Новиот фурниран финиш, во две натур (природни) или пепелни бои, воведува нов стил на кујна со елеганција која е естетски пријатна и функционална во исто време. Карактеристична за

вратичките, а со тоа и за самата кујна е рачката, која на секој елемент остава забележителен печат, како линеарен и минималистички детаљ. Отворените елементи и лизгачките вратички со мазен лакиран финиш (во пет бои), ги завршуваат композициите со допир на практична елеганција.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!