ЕВОЛУЦИОНЕН СИСТЕМ

Кујните Natural имаат за цел да ја спојат незаменливата модуларност на еволуциониот систем со благородниот даб како материјал, носејќи ја на тој начин топлината на природното дрво директно во вашиот дом. Оваа генијална кујна ја искористува природната убавина на дрвото како ресурс во 5 различни нијанси, кои може да ги погледнете во продолжение.

Колекцијата на кујни Natural, поставува нов стандард – револуција во модуларноста на елементите, со допир на иновација и технички детали за уште поелегантен дизајн. Постои и можност за вградување на елементи кои создаваат впечатлив дизајн, како што се на пример полиците.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!