Секојдневно се среќаваме со проблем на празна батерија, па затоа ние ви нудиме решение со нашите преносни батерии, како и останатите електронски уреди. Преносните батерии се со капацитет од 2200 до 10000 mAh. Доволно да ги наполните вашите смарт телефони, таблети и поголеми мобилни уреди. Соларниот полнач може да се отвори и да се прикачи на било кој прозорец. За со цел да привлече и собере сончева енергија. Вклучен е и микро USB кабел.

Покрај преносни батерии, нашиот асортиман опфаќа и метеролошки уред и магичен часовник.

Метеролошкиот уред ги има следните функции:

внатрешна/надворешна температура
временска прогноза
влажност
време и календар
како и аларм

Sekojdnevno se srekjavame so problem na prazna baterija, pa zatoa nie vi nudime resenie so nasite prenosni baterii, kako i ostanatite elektronski uredi. Prenosnite baterii se so kapacitet od 2000 do 10000 mAh. Dovolno da gi napolnite vasite smart telefoni, tableti i pogolemi mobilni uredi. Solarniot polnac mozhe da se otvori i da se prikaci na bilo koj prozorec. Za so cel da privlece i sobere sonceva energija. Vklucen e i mikro usb kabel.

Pokraj prenosni baterii, nasiot asortiman opfakja i meteroloski ured i magicen casovnik.

Meteroloski ured gi ima slednite funkcii:

vnatresna/nadvoresna temperatura, vremenska prognoza, vlaznost, vreme i kalendar, kako i alarm.

Showing 1–9 of 93 results

Show sidebar