Showing all 1 result

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Акциона камера 4К 360 degree

13,900.00 ден 6,950.00 ден
  • Full HD 360 камера
  • Има Wi-Fi
  • Вклучува 19 додатоци
  • Со екстра голема батерија за снимање на видеа до 2 часа со само едно полнење
  • Димензии: 6.0 x 5.0 x 5.0