Showing all 11 results

Show sidebar

Big Ball Multifloor Pro-правосмукалка

31,220.00 ден
Правосмукалка со хигиенско празнење која сама се исправува Правосмукалката со двојна Radial™ Cyclon технологија која овозможува засилување на јачината на

DC33c Pro-правосмукалка

23,940.00 ден
Иновативна правосмукалка со патентирана Radial Root Cyclone™ технологија, која ќе Ви овозможи собирање на сите микроскопски честички на разни подлоги.

Scala – дигитален термометар за храна

1,490.00 ден
Функционален дигитален термометар за подготовка на храна или вино, со екстра брза реакција и време на мерење од само период

Smart сијалица со вграден безжичен звучник

1,990.00 ден 995.00 ден
 • Звучник и сијалица во еден производ
 • Животен век од 20.000 часа
 • LED светло кое се вклопува во сите E27 светилки
 • Компатибилна со iOS и Android
 • Димензии: 11.8 x 7.0 x 7.0

Two – магичен часовник

2,490.00 ден
 • Материјал: ABS пластика и гума
 • Димензија на една коцка: Ø 6.4 cm

Wireless BT приврзок за пронаоѓање на изгубени клучеви

690.00 ден
 • Димензии: 4.6 x 3.3 x 0.8
 • Една батерија
 • Работи со помош на мобилна апликација
 • Компатибилен со IOS 10 (и нагоре) и Android 4.3.

Дигитален мерач за тежина на багаж

490.00 ден
 • Една батерија
 • Димензии: 3.0 x 10.0 x 3.5

Дигитален термометар за месо

1,290.00 ден 903.00 ден
 • Перфектен за подготовка на скара
 • Секогаш перфектно подготвено месо
 • Спакувано во луксузна кутија за подарок
 • Димензии: 2.5 x 7.3 x 7.3

Метеоролошки уред

2,490.00 ден
Уредот поседува специјален сензор за надворешни услови, како и LCD екрај, а е наменет за мерење на метеоролошките единици. Со

Светилка за надворешна употреба

390.00 ден
 • COB - супер светлина
 • Отпорна на вода
 • Лесна за носење
 • 3 батерии
 • Димензии: 9.5 x 6.5

Сијалица со далечински управувач

590.00 ден
 • Лесна контрола благодарение на далечинскиот управувач
 • 16 различни бои
 • Употреблива до 25.000 часа
 • Димензии: 8.5 x 5.0