Олеснете си го секојдневното возење низ нашиот град со нашите додатоци за автомобил, кои се направени со најмодерна и најбезбедна технологија.

Од полначи со 2 влеза и полначи за задно седиште па се до автоматска пумпа. Благодарение на нив ќе немате повеќе непријатности при возењето.

Безжичниот полнач, кој исто така има функција и на држач за смарт телефон е направен со најбезбедна технолгија. Безжичното полнење е компатибилно со последните генерации на Android, iPhone 8 и нагоре.

Автоматската пумпа е пренослива и едноставна за употреба (60W). Таа ќе ви биде прв асистент во моментите кога ќе треба да ги напумпате автомобилските или гумите од вашиот велосипед.

 

Olesnete si go sekojdnevnoto vozenje niz nasiot grad so nasite dodatoci za avtomobil, koi se napraveni so najmoderna i najbezbedna tehnologija.

Od polnaci so 2 vleza i polnaci za zaedno sediste pa se do avtomatska pumpa. Blagodarenie na niv nema da imate povekje neprijatnosti.

Bezicniot polnac, koj isto taka ima funkcija i na drzac za smart telefon e napraven so najbezbednata tehnologija Bezicnoto polnenje e kompatibilno so poslednite generacii na Android, iPhone 8 i nagore.

Avtomatskata pumpa e prenosliva i ednostavna za upotreba (60W). Taa kje vi bide prv asistent vo momentite koga ke treba da gi napumpate avtomobilskite ili gumite od vasiot velosiped.

Showing all 5 results

Show sidebar
-31%
Бела
Сина
Close

USB полнач за автомобил со 2 влеза

199.00 ден290.00 ден
 • Димензии: 6.7 x 3.3 x 4.2

Автоматска пумпа

6,900.00 ден 3,450.00 ден
 • Пренослива и лесна за употреба
 • Се полни за час и половина
 • Компатибилна со разни видови на гуми
 • Може исто да послужи за мерење на притисокот и воздухот на гумите
 • Има LCD екран
 • Димензии: 19.8 x 5.5 x 4.5

Безжичен полнач за во автомобил (5W)

1,490.00 ден
 • Hands-free полнач (без жици)
 • Ги поддржува поновите Android уреди и iOS (iPhone 8 и нагоре)
 • Вграден LED индикатор за полнење
 • Димензии: 6.9 x 7.6 x 8.2

Дигитален мерач за воздух на гуми

690.00 ден 483.00 ден
 • Димензии: 2.0 x 3.8 x 13.8
 • Две батерии

Полнач за автомобил за задно седиште

690.00 ден
 • Моќен 4.8A полнач
 • Може да се прикачи за џебовите на седиштето
 • Полни до 5 уреди истовремено
 • Димензија: 150.0 x 2.8 x 1.8