Showing all 3 results

Show sidebar
Бела
Крем
Сива
Црвена
Close

Casa – Корпа за веш

3,990.00 ден
Ninfea laundry holder- Корпа за нечисти алишта Корпата има хармонична смирувачка линија која ќе се вклопи во секој ентериер. Со

Zone-корпа (црна)

2,195.00 ден
Код: 352068 – темно сива Повеќенаменска корпа за алишта, списанија, пешкири, играчки и сл. Димензии: L 37,0cm- H 55,0cm- W
Sold out
Бела
Црна
Close

Zone-плетена корпа

672.00 ден
Плетена корпа за складирање димензии: L 22,0cm- H 14,0cm- W 13,0cm