Showing all 11 results

Show sidebar
Close

Deluxe – чадор (црн)

990.00 ден
Чадорот Deluxe е целосно направен од фиберглас и полиестер, а функционира со рачно отворање. Рамката и краците се направени од
Тегет
Сребрена
Close

Deluxe – чадор со механизам за собирање

1,190.00 ден
Deluxe чадорот е 2 во 1 – има механизам за отворање т.е. затворање на истиот и истовремено механизам за собирање,
Close

Hurricane – чадор (сив)

1,990.00 ден
Чадорот Hurricane е направен од двослоен панел, којшто го прави идеален дури и за најнеповолните временски услови. Имено, направен е
Close

Storm – чадор

749.00 ден
Чадорот Storm е целосно направен од фиберглас и полиестер, а функционира со рачно отворање. Рамката и краците се направени од
Close

Swiss Peak Tornado (црн)

1,790.00 ден
Swiss Peak Tornado чадорот е карактеристичен по двојниот слој којшто е направен од полиестер и има дизајн којшто го прави
Close

Реверзибилен чадор (manual) – сив

1,449.00 ден
Реверзибилниот чадор има иновативен дизајн, карактеристичен по тоа што се отвара обратно (реверзибилно) за разлика од конвенционалните типови на чадори.
Close

Реверзибилен чадор – сив

1,890.00 ден
Реверзибилниот чадор има иновативен револуционер дизајн, карактеристичен по тоа што се отвара обратно (реверзибилно) за разлика од конвенционалните типови на
Close

Чадор – повеќе бои

790.00 ден
Код: P850.523 – бела боја P850.529 – темно сина боја P850.525 – светло сина боја Чадорот се карактеризира со механизам
Close

Чадор – црно-црвен

790.00 ден
Чадорот се карактеризира со 8 метални краци и автоматско отворање. Металниот дел од рамката е во црвена боја. Рачката е
Close

Чадор со LED осветлување – црн

1,790.00 ден
Футуристички модел на чадор, којшто доаѓа со вградена LED светлина (долж рачката и на нејзиното дно) и дизајн кој го
Close

Чадор со механизам за собирање

649.00 ден
Код: P850.054 – црвено-црна боја P850.057 – лимета-црна боја Чадорот со механизам за собирање се карактеризира со 6 метални краци