Showing 1–12 of 16 results

Show sidebar

Frame case TWIN Classic Inox-сет за маникир 3п.

4,490.00 ден
Овој практичен сет за маникир лесно може да си го понесете со себе. Благодарение на неговата димензија (108 x 65
Sold out
Close

Frame case TWIN Classic Inox-сет за маникир 5п.

6,530.00 ден
Сетот за маникир на ZWILLING ги содржи сите инструменти неопходни за убави и негувани раце. Футролата во која се сместени

Frame case TWIN Classic-сет за маникир 10п. (црн)

12,939.00 ден
Овој ексклузивен сет за маникир е дел од колекцијата ZWILLING® Classic Inox. Елегантната футрола е изработена од црна кожа и
Close

Frame case TWINOX-сет за маникир 6п.

15,726.00 ден
Кожна футрола која ги соддржи сите алатки кои Ви се потребни за да добиете изглед како од професионален салон за
Close

Manicure station glass TWINOX-сет за маникир

19,980.00 ден
Овој неверојатен сет од 7 алатки за маникир се истакнува поради уникатниот дизајн и квалитетот на елементите од кои е
Close

Manicure station porcelain TWINOX-сет за маникир

9,899.00 ден
Овој сет за маникир од 6 парчиња, е изработен од не `рѓосувачки челик со подлога за складирање од порцелан. Со
Close

Manicure station TWINOX-сет за маникир

18,999.00 ден
Овој сет од 6 алатки за маникир Ви гарантира убави и негувани раце секој ден. Најнеопходните алатки за маникир се
Close

Manicure station TWINOX-сет за маникир 5п.

14,353.00 ден
Изработен од порцелан и не `рѓосувачки челик, овој сет за маникир ги содржи сите неопходни алатки за да Вашите нокти

Snap fastener case Inox-сет за маникир (црвен)

6,990.00 ден
Овој сет за маникир од колекцијата ZWILLING Classic Inox ги соддржи сите алатки кои Ви се потребни за да добиете

Snap fastener case-сет за маникир (кафеав)

5,900.00 ден
Сетот за маникир од колекцијата ZWILLING® Classic Inox претставува комбинација на функционалност, комфорт и дизајн. Сетот се состои од висококвалитетни

Snap fastener case-сет за маникир (црвен)

5,900.00 ден
Овој сет за маникир од колекцијата ZWILLING Classic Inox ги соддржи сите алатки кои Ви се потребни за да добиете

Snap fastener case-сет за маникир (црн)

4,865.00 ден
Сетот за маникир од колекцијата ZWILLING® Classic Inox Ви овозможува професионална и безбедна нега на Вашите нокти и кожа. Футролата