Blanc е дифузер односно освежувачи за воздух за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и бели стапчиња (кои не треба да се превртат наопаку за да се зајакне дифузијата на мирисот). Капацитетот на шишенцето е 250 ml, а специфичната миризба е инспирирана од патувањата. Посетата на одредени делови и локации од светот служи како инспирација за одредена миризба.

Cesare сe освежувачи за воздух, за во автомобил направен од EVA, термопластичен и нетоксичен полимер. Содржи есенцијални масла и молекули со миризба која трае долго време и штити против непријатни миризби.

George e eлектронски освежувач за воздух со Bluetooth звучник. Поврзете го вашиот мобилен или таблет и слушајте ги вашите омилени песни. Има 10 различни миризливи капсули.

Niki e Вашиот омилен партнер за патување. NIKI ја испушта миризбата кога е во контакт со отворот за воздух на автомобилот.

Blanc e difuzer odnosno osvezuvaci za vozduh za prostorii, koisto se sostoi od belo stakleno sise, belo kapacei beli stapcinja (koi ne treba da se prevrtat naopaku za da se zajakne difuzijata na mirisot). Kapacitetot na sisenceto e 250ml, a specificnata mirizba e inspirirana od patuvanjata. Posetata na odredeni delovi i lokacii od svetot sluzi kako inspiracija za odredena mirizba.

Cesare e osvezuvac za vo avtomobil napraven od EVA, termoplasticen i netoksicen polimer. Sodrzi esencijalni masla i molekuli so mirizba koja trae dolgo vreme i stiti protiv neprijatni mirizbi.

George e elektronski osvezuvac za vozduh so Bluetooth zvucnik. Povrzete go vasiot mobilen ili tablet i slusajte gi vasite omileni pesni. Ima 10 razlcni mirizlivi kapsuli.

Niki e vasiot omilen partner za patuvanje. Niki ja ispusta mirizbata koga e vo kontakt so otvorot za vozduh na avtomobilot.

Showing 1–12 of 82 results

Show sidebar
Close

Blanc – освежувач за просторија (Florence Talcum Powder)

1,490.00 ден
Blanc Florence Talcum Powder е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и
Close

Blanc – освежувач за просторија (Jasmine of Ibiza)

1,490.00 ден
Blanc Jasmine of Ibiza е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и
Close

Blanc – освежувач за просторија (Limone di Amalfi)

1,490.00 ден
Blanc Limone di Amalfi е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и
Close

Blanc – освежувач за просторија (Malaysian Black Tea)

1,490.00 ден
Blanc Malaysian Black Tea е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и
Close

Blanc – освежувач за просторија (Maldivian Breeze)

1,490.00 ден
Blanc Maldivian Breeze е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и бели
Close

Blanc – освежувач за просторија (Mint of Cuba)

1,490.00 ден
Blanc Mint of Cuba е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и
Close

Blanc – освежувач за просторија (Papaya do Brasil)

1,490.00 ден
Blanc Papaya do Brasil е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и
Close

Blanc – освежувач за просторија (Pure Amazon)

1,490.00 ден
Blanc Pure Amazon е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и бели
Close

Blanc – освежувач за просторија (Rosewood of Quebec)

1,490.00 ден
Blanc Rosewood of Quebec е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и
Close

Blanc – освежувач за просторија (Zanzibar Amber)

1,490.00 ден
Blanc Zanzibar Amber е дифузер односно освежувач за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и бели
Close

Blanc – хидро-ароматично масло

390.00 ден
Есенцијалните и етерични масла се растворени во вода, со што течноста се додава во Sissi освежувачот, за да ја испушти
Close

Cesare blister-освежувач за автомобил(black tea)

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од EVA, термопластичен и не токсичен