Showing 13–24 of 64 results

Show sidebar

Cushion – кутија за цигари

1,690.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик, полирана со ефект на рефлексија
 • Димензии: 9 x 7.5 цм

Duke – кутија за цигари

1,490.00 ден
 • Материјал: полиран никел
 • Димензии: 11 х 8.5 х 1 цм

Excalibur – нож

890.00 ден
 • 4 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 1.7 x 2.7 x 10.4

Excalibur – сет од алатки

1,490.00 ден
 • 10 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 2.7 x 3.0 x 11.2

Excalibur – сет од алатки и клешти

1,490.00 ден
 • 13 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 2.5 x 3.4 x 10.3

Excalibur – сет од алатки со светилка

990.00 ден
 • 9 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 2.5 x 2.0 x 12.7

Excalibur – чекан и сет од алатки

1,490.00 ден
 • 10 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 2.0 x 7.2 x 14.7

Gigolo – држач за свеќа

890.00 ден
 • Материјал: полиран, нерѓосувачки челик
 • Димензии: Ø 6.5 x 18 (h) cm

Giorgio – hip flask

2,290.00 ден
 • Материјал: полиран нерѓосувачки челик со вистинска кожа
 • Димензии: : 12 x 8 x 2.5 cm

Giorgio – кожна кутија за часовници

3,490.00 ден
 • Материјал: кожа, кадифе и полиран, нерѓосувачки метал
 • Димензии: 22 cm

Globes GO11-декоративна топка

890.00 ден
Globes GO11-декоративна топка   Our decorative handmade, 100% FSC certified, ash globes add a natural element to when creating eye-catching

Helicopter пенкало

1,990.00 ден
 • Материјал: метал и никел, огледално исполирано
 • Висина: 4.5 cm